CONTACT OVER FIRST

Over First

'First Tours' is simpelweg begonnen door de liefde voor diepe sneeuw. Opgegroeid met de Europese bergen werd er in de laatste jaren meerdere malen iets verder gereisd om de beste, diepste en lichtste sneeuw ter wereld te vinden. Tijdens deze geweldige reizen viel het ons vaak op hoe weinig Europeanen hier te vinden waren. Daar willen wij bij 'First Tours' verandering in brengen!
Of het nou de steile wanden van Alaska zijn,
de diepe, lichte poeder in Japan of het seizoen gunstige, en cultuur rijke Zuid Amerika, wij brengen je er naar toe!

Het team achter 'First' heeft op verschillende plaatsen over de hele wereld geboard en weet langzamerhand welke plekken een "must" bestemming zijn. Wij streven ernaar om niet alleen de beste sneeuw en cultuur te vinden, maar deze ook met onze gasten te delen!
Wij nemen je niet alleen mee naar de beste plekken, wij zorgen er ook voor dat je comfortabele accomodatie hebt. Mocht je tips nodig hebben om op sommige plaatsen naar beneden te komen helpen wij hier ook graag bij!

 

Als tour bedrijf nemen wij de stress van het vinden van accomodatie, het regelen van vervoer en kopen van liftpassen weg. Ook kunnen wij voor gidsen, huur van materiaal of andere benodigheden zorgen zodat er zonder stress op vakantie gegaan kan worden.

 

Ga met 1 van onze begeleide tours mee voor een unieke ervaring in een prachtig land!
Ga je liever alleen of met vrienden dan helpen wij je ook graag met het samenstellen van de ideale trip! Onze gidsen geven je naast een geweldige sneeuw ervaring, ook een perspectief in het leven van de locals.

Tours Custom
Tour
Merch Instagram Facebook Vimeo