CONTACT OVER FIRST

Custom Tour

Laat ons jou helpen met het samenstellen en organiseren van jou droomreis naar Japan!

Japan staat bekend om de mega hoeveelheden sneeuw die hier gemiddeld per seizoen naar beneden komen. Iedereen ziet elk jaar weer die heerlijke filmpjes voorbij komen van die prachtige treeruns door de mega diepe Japanse pow. Waarom zou je naar die filmpjes blijven kijken als je dat zelf ook kan ervaren!

Door onse jaren ervaring in Japan, lokale kennis en connecties in Japan helpen wij je graag deze droom te realiseren!

Laat ons de stress van het plannen en regelen wegnemen en je helpen aan de ideale poeder vakantie! Wij kunnen alles voor je regelen voor wat voor groep van wat voor formaat dan ook.

Wil je rustig Japan ervaren, de cultuur proeven en gewoon lekker bij de resorts blijven of ben je een die-hard backcountry freak en wil je juist zo ver mogelijk van de bewoonde wereld wegzijn en zo diep mogelijke sneeuw vinden.
Of doe je juist een beetje van beiden. Het kan allemaal en wij regelen het graag voor je!

Vanaf het moment van aankomst in Japan is alles voor je geregeld. Denk aan een transfer naar de accommodatie waar ontbijt bij zit inbegrepen, je liftpas zodat je meteen de berg op kunt tot backcountry gids of dagen cat skien. Het kan allemaal!

 

Neem contact met ons op en laat ons weten naar welke regio of gebied je wilt en wanneer je zou willen gaan. In de Japanse skigebieden zijn er velen verblijf opties en uit de vele opties kiezen kan soms lastig zijn, vertel ons daarom je budget en wat voor accommodatie je graag wilt en wij geven jou de beste opties om uit te kiezen.

Japan is niet meer alleen voor in de films maar  voor iedereen! Neem daarom snel contact met ons op en wij sturen vrijblijvend een quote naar je op.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Merch Instagram Facebook Vimeo