CONTACT OVER FIRST

Japan

Japan is een mekka voor skiers en snowboarders door de mega hoeveelheden sneeuw die hier vallen. Het bergachtige hoofdeiland van Japan is Honshu.

In Honshu zijn de meeste gebieden bij Nagano; Myoko en Madarao staan bekend om de geweldige freeride mogelijkheden.
Nozawa Onsen is bekend om het vuurfestival, bovendien is het een prachtig dorp in traditioneel Japanse stijl. Hakuba en Shiga Kogen zijn de grootste en bekendse skigebieden in Honshu. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor diegene die de drukte willen vermijden en een echte traditionele Japanse ervaring willen.

 

Op het noordeiland, Hokkaido, is Niseko de bekendste plek. Hier vind je niet alleen meters met de aller lichtste poeder, maar kan je 's avonds ook leuk apres-skien!

Natuurlijk heeft Hokkaido veel meer te bieden: Furano, Rusutsu en Tomamu bieden geweldige 'slackcountry' afdalingen tussen de bomen. Dan zijn er in Hokkaido ook tal van fantastische backcountry mogelijkheden zoals in het Daisetsuzan Nationale Park.

 

Na een dag heerlijke 'First' tracks gereden te hebben kan je ontspannen in een van de vele lokale 'onsens', een natuurlijke hot spring die je spieren weer helemaal tot rust laat komen.

 Japan is een waar mekka voor skiers en snowboarders dankzij de mega hoeveelheden super lichte sneeuw die hier per jaar vallen. Daarnaast heeft Japan een geweldige, unieke cultuur met heerlijk eten, vriendelijke locals en natuurlijke hotsprings, 'onsens'. Ga met ons mee en ervaar dit fantastische, poeder land!
 
CLICK VOOR MEER INFO...
Japan
Tours Nozawa
Onsen Myoko Madarao
Custom
Tour Niseko Furano Rusutsu
Merch Instagram Facebook Vimeo