Join our community!


Follow Us
TOP
Custom Tour - Gulmarg 2020 First Tours
Custom Japan 2020 First Tours
Rome test boards 2020 First Tours
Thomas' Backcountry 2020 First Tours
Nozawa & Hakuba 2020 First Tours

WHY JOIN FIRST TOURS?

‘‘First Tours’ is ontstaan uit onze passie voor snowboarden in diepe sneeuw en onze nieuwsgierigheid naar nieuwe plekken. Wij bieden dan ook fantastische ski- en snowboard reizen aan naar de beste lokaties over de hele wereld. We streven ernaar om nieuwe en unieke tours samen te stellen die perfect zijn voor diegenen die hun sneeuwvakantie willen combineren met veel cultuur. Het team achter ‘First’ heeft over de hele wereld gesnowboard en weet welke plaatsen bezocht “moeten” worden. 

Of je nu liever pistes rijdt, verse poeder pakt of gewoon een onvergetelijke reis zoekt, First Tours is hier voor jou! Onze tours zijn samengesteld door ervaren rijders die de beste resorts en gebieden selecteren die geschikt zijn voor elke stijl van rijden, van beginner tot “die-hard powder junky”. Onze Japan-tours zijn de perfecte introductie tot de lichtste, droogste en diepste poeder ter wereld. Door de lokale kennis van onze gidsen kom je bij de beste poeder stashes en backcountry-runs in en rond de resorts. Binnen no time vliegen die beroemde faceshots je om de oren! Omringt door de prachtige Japanse cultuur en gastvrijheid zullen onze gidsen u een echte, lokale ervaring geven, zowel op de berg als in het dorp.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een echt unieke backcountry ervaring bieden wij Gulmarg, in Indisch Kashmir aan. Hier nemen onze gekwalificeerde gidsen (de beste in de regio!) je mee door de prachtige bergen van de Indische Himalayas. Een van ‘s werelds hoogst gelegen gondel en een korte hike brengen je naar meer dan 4000m hoogte van waar onvergetelijke backcountry afdalingen van meer dan 2000 verticale meters te vinden zijn! Gecombineerd met de enorme gastvrijheid van de lokale Kashmiri-bevolking en het heerlijke eten dat de regio te bieden heeft geeft dit je verhalen voor de rest van je leven over deze geweldige trip!

We streven ernaar om niet alleen de beste sneeuw te vinden, maar om je ook de lokale bevolking en cultuur te laten ervaren. Van het ophalen op het vliegveld tot het delen van onze geheime poeder stashes, onze gidsen helpen je de bestemming vanuit het perspectief van een echte local te ervaren. Door de jarenlange ervaring, kunnen wij de beste lijnen op een poeder dag voor je uitkiezen, boeken wij comfortabele accommodatie en hebben we test boards en kortingen op de beste uitrusting voor de reis!

Kom mee en geniet, het enige wat je hoeft te doen is inschrijven en een vliegticket boeken! Ook als je nog wat tips nodig hebt om je skie- of snowboardtechniek te verbeteren, zijn we er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke reis hebt! Als reisorganisatie nemen we de stress weg van het vinden van accommodatie, het organiseren van transfers en liftpassen en zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. We kunnen ook gidsen en materiaal regelen, of dagactiviteiten organiseren zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie! 

Join one of our guided tours for a truly unique experience in an amazing country! Traveling alone, with a partner or with friends, we have a tour that suits you!

Ga met een van onze tours mee voor een werkelijk unieke ervaring in een geweldig land! Alleenreizend, met een partner of met vrienden, wij hebben een tour die bij u past! Reist u liever alleen of met vrienden of kan u niet tijdens een van onze tours, wij zijn er om u te helpen bij het organiseren van uw perfecte reis, ongeacht wat u nodig heeft! Onze medewerkers zorgen ervoor dat u een onvergetelijke sneeuw vakantie beleeft en geven u een echt locals-perspectief.

Ervaar het beste van winter in Japan. Guided ski en snowboard tour. Onze gids neemt je onder andere mee naar Nozawa Onsen, Madarao en Myoko Kogen

REVIEWS

Going on a trip with the First Tours crew was an epic experience. Having experienced riders guiding you through some amazing fun terrain, off the beaten track, with fun as a priority. As it should be. Off the hill was excellent to have someone with some local knowledge to show you around and keep you clued up. Basically its a rad fun crew to tour with and it was well worth it. Hell yeah. Angus Leith
First Tours heeft onze trip naar Japan geregeld. Zeker Bart heeft er alles aan gedaan. Alle transfers en hotspots waren goed aangegeven en ook de secret tips waren de moeite waard! Als je op zoek bent naar een toer operator die weet wat klantgerichtheid is ben je bij hun op de goede plek. Nogmaals bedankt voor de unieke reis! Arikato Evelyne Verlaan

START BOOKING YOUR TOUR

You don't have permission to register